ZZP / Ondernemer

Jouw Leasefiets leasen als ZZP’er

Een fiets leasen bij Jouw Leasefiets is eenvoudig. Ook voor zelfstandig ondernemers die een fiets willen leasen zorgen we ervoor dat je snel een goede fiets kunt leasen met alle fiscale voordelen.

Opvallen

Wat dacht je van een Special E-Bike? Als er één elektrische fiets is die jou en je bedrijf laat opvallen dan is het wel een Special E-Bike.
Op een Special E-Bike  naar je afspraken, dat laat een onwisbare indruk achter en jij laat zien dat je een maatschappelijk verantwoord ondernemer bent met hart voor een beter milieu. Jij staat 1-0 voor op je concurrentie!

Je hebt geen last meer van Files, die laat je lekker links liggen. Parkeerkosten vermijd je en je hebt meer zekerheid om op tijd op je afspraak te zijn en daarnaast ben je weer lekker even buiten. Heerlijk genieten op jouw Special E-Bike.
Een Special E-Bike leasen is nog relatief nieuw. Het zakelijke leasen van een Special E-Bike  bied fiscale voordelen voor zzp’ers.

Je rijdt dus stukken goedkoper op je gloednieuwe e-bike naar je afspraak.

Neem contact op voor het leasen van een Special E-Bike
 

Het leasen van een fiets is erg eenvoudig. Het zorgt ervoor dat we met z’n allen vaker de auto laten staan en dat we niet meer achter aan sluiten in de file. Vanaf 1 januari 2020 wordt de wetgeving over het leasen van fietsen vereenvoudigd. Dit gaat ervoor zorgen dat het aantrekkelijker en makkelijker is om zakelijk een fiets te leasen. Er wordt hier vooral gesproken over zakelijk fietsen leasen. Maar, door de nieuwe bijtellingsregeling kan jij voor een tientje in de maand een hele mooie fiets leasen. Het maakt hier niet uit wat voor soort fiets het is. Je mag dus ook een mountainbike of racefiets leasen.

Fiscale voordelen van het leasen van een fiets als ondernemer

Als ondernemer kan je op verschillende manieren een fiets leasen.

Wil je hier meer informatie over?