Verzenden en Levering

Levering

Gratis afhalen bij de door u aangewezen Fietsenzaak
In geval u heeft gekozen om uw fiets door een door u aangewezen fietsenzaak te laten leveren. Zal deze zaak contact met u opnemen wanneer u uw fiets kunt ophalen.

Thuisbezorgen

De door u geleasde E-bike(s), Leasefietsen  of gekochte e-bikes, elektrische fietsen of gewone fietsen kunt u thuis laten bezorgen.

Ander afleveradres

Wanneer u een ander adres hebt opgegeven dan het factuuradres dan wordt daar de door u bestelde fiets afgeleverd.

Verzendkosten

Bij thuisbezorgen van uw E-Bike, elektrische fiets of gewone fiets (op uw eigen adres of een ander afleveradres) vragen we een bijdrage in de bezorgkosten van € 7,50 ongeacht het aankoopbedrag.
Bij thuisbezorging in Nederland wordt € 7,50 aan bijdrage in de transportkosten in rekening gebracht. Voor Waddeneilanden geldt een extra toeslag van € 27,50

Levertijd

Wij doen onze uiterste best om uw leasefiets of koopfiets zo snel als mogelijk te kunnen leveren. Echter wij zijn afhankelijk van de fabrikant wanneer er niet uit voorraad wordt geleverd.

Onderdelen & accessoires

Als een artikel op voorraad is en de bestelling voor 18.00 wordt geplaatst, dan wordt er in 99% van de gevallen de navolgende dag bezorgd. Jouw Leasefiets  werkt samen met DHL. U kunt de status van uw bestelling volgen via de mail van DHL Track and Trace.

Bent u niet thuis op het moment dat de bestelling wordt afgeleverd? Dan probeert de bezorger deze bij uw (naaste) buren af te leveren en laat een bericht hiervan achter in uw brievenbus. Lukt dit niet, dan gaat de bestelling terug naar het depot. De bestelling wordt de volgende dag nog een keer aangeboden. Kan de bezorger de bestelling dan weer niet afleveren, dan gaat het pakket naar de dichts bij zijnde ophaalpunt . U krijgt bericht wanneer u het daar kunt afhalen.

Jouw Leasefiets niet leverbaar

Mocht jouw leasefiets toch niet leverbaar zijn, dan stellen wij u via e-mail hiervan op de hoogte. U krijgt dan de mogelijkheid om een andere gelijkwaardige fiets uit te kiezen Het bijbehorende leasecontract wordt opgesteld en het voorgaande leasecontract wordt dan ontbonden.

 

Ruilen en retourneren

Uw bestelling wordt met zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat er iets niet naar wens is.

Retourneren 

Bent u niet in staat om het artikel naar de winkel te brengen? Dan stuurt u het artikel inclusief alle toebehoren op - in een deugdelijke verpakking - voor eigen rekening en risico naar:

Jouw Leasefiets
Schuttevaerweg 113
3044BA  Rotterdam

Voorzien van:

- de originele factuur/order/contract en het ingevulde retourformulier.
- het retourformulier kunt u aanvragen via info@jouwleasefiets.nl

Ruilen

Een artikel omruilen wanneer het gebreken vertoont  kan in overleg met de klantenservice van Jouw Leasefiets. Neem even contact op via mail info@jouwleasefiets.nl

 

Voorwaarden bij ruilen en retourneren van internetbestellingen:

  • Binnen 14 dagen nadat uw bestelling bij u is aangeboden voor aflevering.
  • Het artikel is compleet, niet gebruikt, gedragen of beschadigd.
  • Het artikel zit in de originele verpakking.

Artikel defect bij ontvangst of verkeerd artikel ontvangen

Heeft u een verkeerd artikel ontvangen? Of is het door u bestelde artikel defect? Neem dan contact op met de klantenservice  Wij zorgen samen met u dat dit naar uw tevredenheid opgelost wordt.

Contact of vragen?

Heeft u vragen over uw online bestelling of reservering?
Dan kunt u terecht bij de Jouw Leasefiets klantenservice.
De gegevens staan op uw reservering- of bestelbevestiging.