Legend Milano Artic White

Legend Milano Artic White

 

Jouw Leasefiets bied de sportieve City E-Bike met uithoudingsvermogen. Deze trendy en moderne City E-Bike is de nieuwe sensatie in Nederland. Legend Een nieuw merk  voor Nederland samen gesteld uit de beste componenten wat Europa te bieden heeft. Niet te vergelijken met alle andere verkrijgbare E-Bikes. Deze smart E-Bike heeft een lage instap is sterk, licht in gewicht en heeft een ingebouwde accu in het voorframe. Hierdoor is deze fiets enorm koersvast en heeft door zijn dikkere banden een fantastische wegligging. Dit is goed merkbaar bij het nemen van een bocht. De stuurdemper houdt de fiets keurig in balans. Deze fiets is levensloop bestendig door het eenvoudig in hoogte te stellen zadel en stuur. De Milano is de perfecte fiets voor iedere lengte. Een echte meegroei e-bike. De accu in het voorframe is gemakkelijk te verwisselen en op te laden. De accu is vergrendeld d.m.v. een slot in het frame. Deze is alleen te openen met de bijgeleverde sleutel. De accu levert zijn kracht aan de 250 Watt motor die in het achterwiel is geïntegreerd. Deze biedt jou een geweldige trapondersteuning en de SHIMANO 7 versnellingen derailleur maakt het versnellen tot een waar feest. En moet je plotseling boven op de rem, dan kun je altijd vertrouwen op de TEKTRO hydraulische remmen. Deze zullen je snel en veilig tot stilstand brengen.

Via de ingebouwde ebikemotion ®  kun je altijd zien waar je E-Bike zich bevindt.(Antidiefstal). Via je App(Joystick) kun je ook werkelijk alles volgen wat je smart E-Bike allemaal registreert. Motorbewegingen, draaisnelheden, schakelen, kilometers, snelheid enz. Kortom een nieuwe wereld gaat voor je open. Jij bent één met jou Legend City E- Bike.
Rijden op een E-Bike was nog nooit zo leuk!
Wij leveren hem compleet aan huis met alle instructies en wij demonstreren alle functies graag voor je.

 

Wil je eerst een proefrit?  Stuur dan een mail en wij regelen het voor je.

  • SPECIFICATIONS
  • Motor: 250 Watt GEARED ratio 40Nm
  • Max Speed: 25 Km/h
  • Battery: 36V 10,4 Ah
  • Sensor: * 32 Pulses BB integrated speed sensor
  • Sensor: * Real Time BB inegrated Torque Sensor
  • Controller: SCU by Ebikemotion

Ja, ik wil graag de Legend Brochure ontvangen

Leasevorm Prijs per maand
Huurkoop € 49,87
Private Lease € 75,00
Private Lease Full Service € 88,00
Financial Lease* € 58,85
Operational Lease* € 78,85
Full Service Pakket € 10,00

* Zakelijke lease genoemde prijs is exclusief BTW en per 1 stuks. Bij meerdere fietsen daalt de prijs (vraag offerte aan).